olen monta päivää nyt miettinyt, kuka tuottaja haluaisin olla. en osaa sanoa ketään tiettyä, mutta voin keksiä, minkälainen tyyppi se olisi.

haluaisin olla sellainen henkilö, joka on tuottanut paljon erilaisia juttuja mutta on nyt löytänyt parhaan itselleen ja tekee nyt sen parissa töitä eniten. tällä hetkellä hän työskentelee vakituisesti firman nimissä, mieluiten ison sellaisen. hän vetää porukkaa ja on vastuussa siitä, mutta hänellä on oma pomo, joka on vastuussa vielä isommasta kokonaisuudesta. firma on alalla tunnettu ja arvostettu ja se on tehnyt paljon jälkeä, jonka lähikaupan vakkariasiakkaatkin muistavat ja ovat jääneet iloisina muistelemaan jälkeenkin päin. kyseinen henkilö on käynyt kahdesti tai enemmänkin lavalla hakemassa tunnustusta tiiminsä työstä esim vuoden huiput -gaalassa.

työ ei ole liian stressaavaa, mutta runsasta. työtehtävät ovat joka päivä vähän erilaisia, mutta päivät ovat melko säännöllisiä. työkaverit on kivoja ja auttavaisia ja he tykkäävät kyseisestä tyypistä.

tyyppi saa varmaa kuukausipalkkaa, joka on maittava, mutta raha ei ole tärkein asia. hänellä jää myös aikaa perheelle, hänellä on ihana aviomies ja kaksi lasta. ja he asuvat helsingissä omakotitalossa. tai rivitalossa.

eläkkeellä hän hommaa kaksi chihuahuaa, tai ehkä vähän aikaisemminkin, jos elämäntilanne sallii.

ja kyseinen tyyppi on siis nainen! työpaikalla ei ole sovinisteja :D

siinä tuottaja jollainen haluaisin olla.

ps. viinirypäle tuskin enää kurtistuu tuosta. siitä tuli hyvin ohut ja laiha mutta pitkä. ei tullut paksua ja mehukasta.