mun mieleen on parhaiten jäänyt tältä keväältä elokuvarahoituksen ja  taiteen historian kurssit ja käsikirjoitustyöpaja, tai koen, että niiltä oon saanut eniten oppeja. elokuvarahoitus oli vain 2 päivää, mutta se oli tiivis ja huolellinen paketti ja juuri meille räätälöity. siellä tuli paljon uutta tietoa elokuvarahoituksen kokonaisprosessista, ja mä tykkään kronologisista kokonaisprosesseista :D

taiteen historiasta tykkäsin myös, koska se oli aika erilainen kurssi mitä meillä yleensä on - opetellaan ulkoa teoriatyyppisiä juttuja. meillä on vain vähän tenttejä ja ehkä siksi niitä on ihan kiva raapustella kuin sellainen tulee. voisi enemmän olla tenttejä tycker jag. se minkä takia tykkäsin erityisesti kurssista on se, että mulla oli aika huonot tiedot taiteen historiasta ennen kurssia ja olisi hyvä tietää mitä joskus on tapahtunut. mietin, että vaikka mainonnassa taiteen historiaa ei ole hirveästi hyödynnetty. olisi hauska tehdä printtimainos, joka olisi tehty muinaisen egyptin kaanonia mukauttaen.

käsikirjoituksen työpaja on ollut antoisa, sillä käsikirjoituksen kokonaisprosessi hahmottui vielä paremmin nyt kuin käsikirjoituksen kurssilla. meidän sarjaidea oli mielenkiintoinen ja oli hauskaa taas vaihteeksi olla luova kaikkien asiatekstien ja apurahahakemusten keskellä. en ole koskaan aiemmin tehnyt käsikirjoitusta, mutta olin aika tyytyväinen lopputulokseen.

Pusu

ps. oletko kyllästynyt ainaiseen koneella kirjoittamiseen? tuntuuko, että aivosi ovat lukkiutuneet työpöydän ääressä? ota kone muualle. vie se puistoon ja kirjoita keinussa, tai ota mukaan rannalle, sänkyyn, keittiöön tai kallionkielekkeelle. uudessa ympäristössä voit päästä upeisiin ajatuksiin.