siirryn nyt tänne siksi aikaa kunnes mehukas saadaan taas kuntoon... siinä on ollut viime aikoina vähän jotain häikkää. se on kuitenkin niin kivan näköinen että mieluummin käyttäisin sitä koko ajan :)

sitten koulumuistojen pariin. oli niin raikastavaa saada ajatukset työharjoittelusta ja tuotannosta paperille. koko kesän ajatukset raportin kirjoittamisesta pyöri aina sillon tällöin päässä, keksi hyviä lauseita ja otsikkoja. nyt ne on kaikki saatu kokoon yhteen A4- nivaskaan eikä ne enää katoa minnekään. mulle kirjoittaminen on paras tapa käsitellä ajateuksia ja tunteita ja siksi kirjoitan myös siviilissä aika paljon omia juttuja.

vielä muutama päivä sitten ajattelin että haluan mieluummin tehdä työharjoitteluja kuin tuotantoja. kun sanoin tämän keksiviikkona hopsissa arjalle, niin arja sanoi että tuotannot on tosi tärkeitä koska ne kehittää omaa ajattelua. mietin omia kokemuksiani ja sitten tajusin että se on niin totta. mainostoimistossa en päässyt hirveästi käyttämään omia aivojani kehittämällä ideaa tai keksimällä ratkaisuja ongelmiin. tulin projektiin mukaan toteuttamisvaiheessa kun kaikki ajatustyö oli jo tehty. lautapelien kanssa taas piti pohtia ja keksiä hulluna ja välttää kompastuskivet. ehkä cv:ssä työharjoittelu tunnetussa ja arvostetussa yrityksessä näyttää hienommalta kuin koulun oma tuotanto, mutta jos oikeasti haluaa oppia käyttämään aivojaan niin ehkä jälkimmäinen on sittenkin paras paikka...... nyt vasta oikeasti ymmärrän kunnolla niiden eron. olis kivaa mennä keväällä mukaan molempiin, mutta päällimmäisenä tähtäimessä voisi olla joku koulun leffatuotanto (ja toivottavasti lautapeli:)))))))